Muziekonderwijs Midden Nederland

Muziekschool in Amersfoort
Vathorst en Nieuwland

Frans van der Hoeven - Saxofoon en Klarinet

Frans

Frans van der Hoeven groeide op met de saxofoon en speelt saxofoon vanaf 9-jarige leeftijd.
Hij begon op de muziekschool met klassieke muziek: zijn toenmalige docent wist zijn enthousiasme en vooral zijn passie voor de saxofoon met succes op hem over te brengen. Op zijn 20ste deed hij auditie aan het conservatorium in Zwolle en werd toegelaten tot de vooropleiding voor lichte muziek, waar hij in 2003 afstudeerde.
Momenteel speelt Frans in diverse (cover)bands: Choice, Boogie Trap en Déjà Vu en is hij tevens als sessiemuzikant actief, zowel in blazerssecties als solo. Ook arrangeert hij regelmatig (blazers)partijen. In het verleden speelde Frans o.a. met Kyteman (Colin Benders), toerde hij met 1 van zijn bands samen met o.a. Sixpence None The Richer door West-Europa, en speelde hij de allereerste EP in "van dat ene bandje uit Utrecht": The Handsome Poets.
Ook stond Frans in een bomvol GelreDome met een bekend DJ-collectief (NCBM).

Frans over saxofoonles: “Als saxofoon- en klarinet docent ga ik zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke ontwikkeling én muzikale wensen. Wil je graag leren soleren, of juist met een paar blazers samenspelen in een bandje, ik leer je de basis en help je jezelf hierin verder te ontwikkelen. We gaan samen kijken welke muziek jij tof vind en proberen een mooi leerplan op te stellen om jouw doel (of doelen) te halen. Dit alles uiteraard op een ontspannen manier!"

Frans is een uitstekende en enthousiaste leraar geeft les op onze locatie in Amersfoort Vathorst. Wil jij les van Frans? Vraag snel een proefles aan!

Stel een vraagInschrijven