Muziekonderwijs Midden Nederland

Muziekschool in Amersfoort

Hugo Sips - Akoestisch en Elektrisch Gitaar, Basgitaar

Hugo Sips

Mijn naam is Hugo Sips. Ik ben geboren in 1987 te Delft.
Al van jongs af aan had ik een speciaal gevoel bij de fysieke aanwezigheid van de gitaar. Vanaf mijn 12e luisterde ik graag naar punk en metal. Geïnspireerd door mijn helden besloot ik op mijn 13e gitaar te gaan spelen.

Naast het spelen van mijn favoriete bands zoals Metallica en Nirvana kreeg ik ook interesse in andere stijlen. Lichtere rock zoals Deep Purple en Hendrix maar ook klassieke muziek en jazz. Django Reinhardt greep mijn aandacht met zijn waanzinnige spel en zigeunerflair.

Ik wilde per se jazz leren spelen en besloot naar het Conservatorium van Utrecht te gaan. Hier heb ik de opleiding Jazz & Pop cum laude afgerond.
Zelf houd ik het meest van muziek die artistiek is, en het geluid van een cultuur weergeeft. Momenteel ben ik erg geintereseerd in blues, en pop muziek. Verder zal ik altijd liefde voor volksmuziek hebben zoals flamenco, tango en balkan.

Ik speel in diverse bands en ik vind gitaarles geven erg leuk.
Als docent vind ik het belangrijk dat leerlingen de muziek leren die ze leuk vinden. Dus breng gerust je favoriete nummer mee naar de les in Amersfoort Vathorst.

Stel een vraagInschrijven