Lesvormen

Muziekonderwijs Midden Nederland biedt diverse lesvormen aan, afhankelijk van uw wensen. Staat de juiste er niet bij? Uiteraard bieden wij ook een lesvorm op maat! 

Instrumentale Oriëntatie:

Weet je nog niet welk instrument je het leukst vindt? Dan is deze cursus speciaal voor jou. Je kunt dan drie instrumenten uitkiezen! Op ieder instrument krijg je drie lessen van 20 minuten, dus in totaal 9 lessen. Na deze cursus kan je bepalen wat je het leukst vindt. Wil je maar één instrument? En maar 3 lessen? Ook dat kan! Natuurlijk is twee instrumenten (6 lessen) ook mogelijk.

10 Kennismakingslessen:

20 minuten les per week voor 10 aaneengesloten weken voor de beginnende leerling. Deze cursus is uiterst geschikt voor de cursist die nog niet zeker is over zijn/ haar instrumentkeuze. De lessen worden individueel gegeven, zodat de leerling alle aandacht krijgt die nodig is in het beginstadium. Indien mogelijk zit hier ook een groepsles bij, zodat de vervolgkeuze wat eenvoudiger wordt. Bovendien wordt tijdens deze cursus duidelijk of de leerling en docent met elkaar overweg kunnen: een niet te onderschatten aspect! Duo les (40 minuten met twee personen) is ook mogelijk!

Individuele les:

Voor beginners en gevorderden. Een volledig lesjaar alle aandacht van de docent. Ook deze lessen zijn wekelijks een half uur. 20 minuten lestijd is ook mogelijk. Het tarief is dan gelijk aan "Duoles”. Een jaarcursus bestaat uit 38 lesweken.

Duoles:

Voor beginners en gevorderden. Wekelijks 40 minuten. Een groep bestaat uit twee leerlingen van ongeveer hetzelfde niveau en leeftijd. Leren van elkaar door naar elkaar te luisteren en samen te spelen. Deze lesvorm heeft de voordelen van zowel individuele- als groepsles. Wanneer er geen geschikte duogenoot beschikbaar is, wordt de lestijd teruggebracht naar 20 minuten individueel. Ook deze jaarcursus bestaat uit 38 lesweken.

Groepsles 2, 3 of 4 personen:

Wekelijks 30, 45 of 60 minuten. Dit is de prijsbewuste keuze. Leerlingen worden zoveel mogelijk in groepsverband geplaatst. De groepjes blijven echter klein genoeg om de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Ook bij deze cursus zijn er weer 38 lesweken in een jaar.

Knipkaart:

Alleen voor volwassenen. Een drukke baan en weinig tijd om te oefenen? Dan is de knipkaart voor u geknipt! Met de knipkaart koopt u 10 lessen van 30 minuten, die u in overleg met uw docent kunt plannen wanneer het u uitkomt. De knipkaart is een volledig jaar geldig, vanaf de datum van uitgifte.

Klik hier voor een overzicht van alle lesprijzen.

BEL MIJ TERUG

Placeholder Picture