Muziekonderwijs Midden Nederland

Muziekschool in Amersfoort
Vathorst en Nieuwland

Marit Darlang, AMV, Blokfluit, Peuters in Muziek

marit

Marit Darlang, geboren te Amsterdam in 1990, studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservatorium bij Heiko ter Schegget, waar zij in 2012 haar Bachelor of Music behaalde. Als bijvak koos Marit voor de barokfagot.
Op dat instrument studeerde Marit verder voor haar Master of Music aan het Conservatorium in Den Haag bij Wouter Verschuren en Donna Agrell, waar ze in 2014 afstudeerde.
Ook kreeg Marit lessen in klassiek fagot en dulciaan.
In juni 2016 heeft zij haar studie bij Josep Borras aan de 'Escola Superior de Música de Catalunya' (ESMUC) te Barcelona afgerond.
Als enthousiaste deelnemer aan festivals en masterclasses in heel Europa, heeft Marit lessen gehad van Josep Borras, Benny Aghassi, Bert Honig, Wilbert Hazelzet, Frank de Bruine, Siebe Henstra, Marion Verbruggen, Kees Boeke, Daniël Brüggen, Adam Woolf, Kathryn Cok en Dorothea Winter.
Ook heeft ze meegedaan aan Amsterdam Early Music Summer School, Dartington International Summerschool en Fiori Musicali (olv Caecilia-Concert).

Marit is tevens actief op het gebied van kamermuziek en is onder andere medeoprichter van de ensembles Voce Humana en Alleanza.
Beide ensembles maakten hun debuut tijdens het Utrecht Early Music Fringe Festival in respectievelijk 2011 en 2013.

In 2014 was Marit geselecteerd om deel te nemen aan het educatieprogramma 'Experience' van Orchestra of the Age of Enlightenment. In 2016 was ze geselecteerd voor European Union Baroque Orchestra en deed ze mee aan de tour EUBO 2016.

Bij Muziekonderwijs Midden Nederland geeft Marit AMV, Peuters in Muziek en blokfluitles in Amersfoort Vathorst en Nieuwland:

"Ik sta voor vrijheid in de les, zodat iedereen zich op zijn eigen manier in de muziek kan uitdrukken. Daarnaast is muziek maken voor mij gelijk aan plezier. Als je bij mij op les komt, zul je dus niet alleen blokfluit spelen, maar vooral ook leren genieten van muziek en plezier beleven aan het samen muziek maken!''Stel een vraagInschrijven