Olga Grishina - Piano


Placeholder Picture

Olga (1982) werd geboren in Moskou en begon op vierjarige leeftijd haar pianostudie bij Arseny Dveyrin die stamde uit de traditie van Liszt-leerlingen. Later studeerde zij bij pianisten die vertrouwd waren met de beste leermethodes van de conservatoria van Moskou en St. Petersburg.

Op elfjarige leeftijd werd zij laureaat van de Moskou Regio Grieg Concours, drie jaar later won zij de derde prijs van het Nationale Tchaikovsky Concours.
Na afronding van haar opleiding aan het Moskouse Conservatorium College zette ze haar pianostudie voort bij Klara Wurtz aan het Utrechts Conservatorium, waar ze in 2015 afstudeerde.

In Nederland speelde Olga met veel plezier in o.a. Vredenburg (Utrecht), de Hermitage (Amsterdam) en de Spiegelzaal van het Concertgebouw. Ze speelde ook live voor Radio 4.
In 2014 won Olga de eerste prijs op het Internationaal Lied Festival van het Nederlands Schubertgenootschap. Sindsdien werkt zij regelmatig samen met vocalisten voor het uitvoeren van opera- en liedrepertoire.

Als docente combineert Olga het beste van de Russische en Nederlandse school:gedreven en degelijk, vriendelijk en ontspannen.

Wil jij piano leren spelen bij Olga?

In Amersfoort geeft zij les op onze locatie in Vathorst.


Informatie AanvragenDirect Inschrijven

BEL MIJ TERUG